Обучения

„Хлябът от чисти ръце” – Национална кампания на браншовия съюз в подкрепа на легалния бизнес в партньорство с МЗХ, БАБХ и МФ

Продължават обучения по регламент 1169/2011, организирани от НБСХС, съвместно с МЗХ, БАБХ и СХП

На 21 и 22 май 2015 год., в Дома на Научно-техническите съюзи в гр. София, се проведе първият семинар-обучение на тема "ЕТИКЕТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ и ЕНЕРГИЙНАТА СТОЙНОСТ – НАЙ-АКТУАЛНОТО ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ПО-ДОБРА ИНФОРМИРАНОСТ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ", организиран от Министерството на замеделието и храните (МЗХ), Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС) и Съюза по хранителна промишленост.

Прочети още: Продължават обучения по регламент 1169/2011, организирани от НБСХС, съвместно с МЗХ, БАБХ и СХП

НБСХС проведе обучения по новия регламент за етикетиране на храните

На 4 и 5 септември 2014 год., в Дома на Научно-техническите съюзи в гр. София, се проведе първият от серията семинари-обучения, организирани от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС) и Съюза по хранителна промишленост. Те са посветени на влизащия в сила от 13.12.2014 год. Регламент 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Прочети още: НБСХС проведе обучения по новия регламент за етикетиране на храните



Проекти

Bojko Satchanski i Mariana Kukusheva Споразумение за прилагане на добри търговски практики Прочети повече...
"Пазарът на бързооборотни стоки в търсене на..." Прочети повече...

bgРЕГИСТЪР
на фирмите произвеждащи хляб и брашно по Утвърден страндарт „ България“ за 2020 година.
Изтегли от ТУК

ДИСКУСИОНЕН КЛУБ

Дискусия за здравословното детско и ученическо хранене


-------------------------------------------------

Измама с храни, злоупотреба с информация за храни и влиянието върху здравето на потребителя

АГРА 2019

Галерия Булпек 2019

Puratos

Lesaffre

https://otzruncetodo.bg