На 21 и 22 май 2015 год., в Дома на Научно-техническите съюзи в гр. София, се проведе първият семинар-обучение на тема "ЕТИКЕТИРАНЕ НА ХРАНИТЕ и ЕНЕРГИЙНАТА СТОЙНОСТ – НАЙ-АКТУАЛНОТО ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ПО-ДОБРА ИНФОРМИРАНОСТ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ", организиран от Министерството на замеделието и храните (МЗХ), Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС) и Съюза по хранителна промишленост.
На 4 и 5 септември 2014 год., в Дома на Научно-техническите съюзи в гр. София, се проведе първият от серията семинари-обучения, организирани от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС) и Съюза по хранителна промишленост. Те са посветени на влизащия в сила от 13.12.2014 год. Регламент 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.
Прочети още: НБСХС проведе обучения по новия регламент за етикетиране на храните
РЕГИСТЪР
на фирмите произвеждащи хляб и брашно по Утвърден страндарт „ България“ за 2024 година.
Изтегли от ТУК