Хлябът е най-важната част от храната. Защото човек работи, за да изкара за хляба. Да, но какъв хляб ядем?
Качествено ли е брашното, от което се прави насъщния и кои са факторите, от които зависи вкусът на хляба, който слагаме на трапезата всеки ден? Разговаряме с Марияна Кукушева, председател на Националния браншови съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в България.
Интервю по БГ ОН ЕЪР на 10.05.2023 (сряда) от 7.30 ч за предаването "България сутрин" с водещи Виктор Дремсизов и Мария Константинова и редактор Юлиан Христов " Ядем най-евтиния хляб в ЕС, поскъпването на тока ще се отрази на цената, но не веднага. Пагубно високо количество пшеница е задръстило хранилищата у нас, заяви Мариана Кукушева.
Интервю за БНТ, 7.03.23, 08.30 ч, предаване „Денят започва“, рубрика „Потребителска кошница“
РЕГИСТЪР
на фирмите произвеждащи хляб и брашно по Утвърден страндарт „ България“ за 2025 година.
Изтегли от ТУК
Веган диетата е свързана с възможен риск за здравето при пеленачета и деца, поради тяхната необходимост от по-голямо количество нутриенти по време на растежа.
Пресконференция от подписването на спо разумението между КТ "ПОДКРЕПА" И НБСХС- 21.03.2016 г.
Споразумение за прилагане на добри търговски практики Прочети повече...
"Пазарът на бързооборотни стоки в търсене на..." Прочети повече...

Дискусия за здравословното детско и ученическо хранене
-------------------------------------------------Измама с храни, злоупотреба с информация за храни и влиянието върху здравето на потребителя