Актуално

„Хлябът от чисти ръце” – Национална кампания на браншовия съюз в подкрепа на легалния бизнес в партньорство с МЗХ, БАБХ и МФ

Хляб, вино и... малко шоколад

Каква може да бъде субстанцията на добрия тонус и настроение? Успешен експеримент на този въпрос беше проведен на форума "Хляб, вино, малко шоколад - сила,страст и екстаз в едно". Той беше организиран от Председателя на НБС на хлебарите и сладкарите у нас Мариана Кукушева, заедно със сдружението на винарите и неговия председател Маргарита Христова.

"Какво е да изминеш естествения път от зрънцето, до хляба и виното. Това е философията на нашия живот", каза г-жа Кукушева. Този диалектически път до удоволствието бе изпробван при съчетанието на определени вина с определен хляб, както и шоколад. Това беше и целта на мероприятието в Интер експо център.

Сред специалните гости на дегустацията бе и проф. Донка Байкова - изтъкнат специалист по хранене и диетика. "Аз не мога да разбера вироглавите опити на хората да гладуват. Няма движение без бензин. Има баланс, познаване на тънкостите на храненето", каза проф. Байкова.

По време на дегустацията бяха пробвани разкошни български бели и червени вина, които са от италиански сорт и с българско грозде. Червеното вино пък бе с 12-месечно отлежаване във френски бъчви. Имаше различни комбинации - с бяло и черно хлебче, както и с бял, млечен и черен шоколад.

Крайният резултат бе отличен и донесе  настроение на гостите. И със сигурност обогати вкусовото въображение.

Изтоник: www.standartnews.comПроекти

Bojko Satchanski i Mariana Kukusheva Споразумение за прилагане на добри търговски практики Прочети повече...
"Пазарът на бързооборотни стоки в търсене на..." Прочети повече...

bgРЕГИСТЪР
на фирмите произвеждащи хляб и брашно по Утвърден страндарт „ България“ за 2020 година.
Изтегли от ТУК

Издания

mail.pcexpert.bg

ДИСКУСИОНЕН КЛУБ

Дискусия за здравословното детско и ученическо хранене


-------------------------------------------------

Измама с храни, злоупотреба с информация за храни и влиянието върху здравето на потребителя

АГРА 2019

Галерия Булпек 2019

Puratos

Lesaffre

https://otzruncetodo.bg